top of page

FOGYASZTÁS

MEGELŐZÉS

STRESSZOLDÁS

Mi is az a  Infraszauna?

Az infravörös hőkabin a láthatatlan fény tartományában infravörös sugarakat bocsát ki. A bőr gyengéden és egyenletesen felmelegszik, a pórusok kitágulnak, a sugarak egyenletesen áthatolnak a vérerekkel gazdagon átszőtt bőrrétegen kb. 4 cm-es mélységig. Ott hőenergiává alakulnak, és a véráram útján gyorsan eloszlanak az egész testben, kellemes melegségérzetet támasztva. A felmelegedés hatására felgyorsul a vérkeringés, ami jótékony hatást gyakorol a szív- és érrendszerre. Fokozódik az anyagcsere, és a kiválasztási folyamatok meggyorsulása következtében gyorsul a szervezet salakanyag-eltávolítása, csökken a túlzott savasodás. Az immunrendszer aktivizálódik, védekező- és öngyógyító erőink növekszenek. 

Mi történik szaunázás közben?

Az infraszauna használata nagyon biztonságos: a keletkező sugárzási hő összetétele azonos a napsugárzás összetételével, azonban annak káros ibolyántúli komponense nélkül. Az infrakabinban 40-70 ° C-os hőmérsékleten jóleső, kellemes izzadás indul meg. Normál szaunában a verejték 97%-a víz, míg az infraszaunában ez csak 80%, a fennmaradó 20% a faggyúmirigyeken keresztül történő verejtékezéskor kiválasztódó koleszterin, tejsav, zsírfelesleg, nehézfémek, továbbá egyéb a a szervezet egészséges működését gátló, felhalmozódott kémiai anyagok. A faggyúmirigyeken keresztül történő ilyen mértékű méregtelenítés normál esetben csak egy maratoni futáshoz mérhető megerőltető testgyakorlással érhető el, amire viszont nagyon kevés ember képes fizikailag, és főleg a modern korban kevés embernek van rá ideje. Az infraszaunában azonban ezt egy 30-40 perces kezelés alatt el lehet érni, sőt akár 6-800 kilokalóriát is el lehet égetni... Ezenkívül a bőr egy 10-15 kezelésből álló kúra alatt 5-10 évet fiatalodik!!!

Infraszauna

Mikor és kinek ajánlott?

•     Az egészség megőrzése, betegségmegelőzésre

•     Az immunrendszer folyamatos erősítésére

•     Erős stresszben és/vagy rendszertelen életet élők számára hatékony stresszoldásra

•     A fogyni vágyók számára, az alak és testfelépítés javítására

•     Bőrproblémák kezelésére (pikkelysömör, akne, ekcéma)

•     Cellulitisz (narancsbőr) megszüntetésére, a bőr megfiatalítására

•     Keringési betegségek kezelésére

•     Emésztési és anyagcsere-problémák kezelésére

•     Mozgásszervi problémákkal küszködőknek fájdalomcsillapításra, gyulladáscsökkentésre, sérülések kezelésére, izületi panaszokra  

Ellenjavallat

Gyakorlatilag megegyezik a szaunáéval. Az infravörös hőkabin kúraszerű vagy rendszeres használata - tudatos táplálkozás mellett - biztosítja immunrendszerünk megerősödését, az egészség, a fizikai és szellemi erőnlét helyreállítását és növelését.

Kapcsolat:

2330 Dunaharaszti, Móra Ferenc utca 1.

telefon: +36 (20) 38 38 357

nyitvatartás: Hétfő-Péntek

8.00-12.00 és 14.00-19.00

Bejelentkezés szükséges!

e-mail: magnoliadunaharaszti@gmail.com​

KÖVESSD 

PROGRAMJAINKAT

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page